Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv bře 28, 2024 3:40 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 194 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problém se stolicí
PříspěvekNapsal: ned led 01, 2017 2:49 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
Igi píše:
Poslední dobou když sním trochu víc pálivé jídlo, tj. nemyslím jen běžné chilli ale třeba kousek Habanera apod. tak mám dalo by se říct syndrom dráždivého tračníku, tj. časté nutkání na stolici a i když se zcela vyprázdním pocit nutkání na stolici je pořád. Dříve jsem bez problémů snesl velmi pálivé papriky, sice mě to při vyprazdňování také trošku pálilo, žádný problém to ale nezpůsobovalo. Dnes jím tedy pálivé jen velmi střídmě. Čím by to mohlo být? Byl jsem i dokonce na kolonoskopii, jestli to náhodou nezpůsobují paraziti, které by to pálivé dráždilo, ale na vlastní oči jsem se přesvědčil, že minimálně v tlustém střevě žádní nejsou. Jak to vyřešit? Pálivé mám hodně rád. Děkuji.

Kolonoskopie je dosti sporadicky schopna odhalit velice lehké stavy střevního zánětu, tedy podráždění sliznice kdy se pouze vylučuje malé množství hlenu a sliznice zůstává obnažena, což nemusí v případě pojídání pálivých potravin být zrovna ideální, ale zároveň to z lékařského hlediska nemusí být problém. Možná vyzkoušejte dodat do stravy psyllium to zpravidla vrstvu hlenu na sliznici zesílí a mohlo by to pomoci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Krev ve stolici
PříspěvekNapsal: čtv úno 16, 2017 10:30 am 
Offline

Registrován: čtv úno 16, 2017 10:24 am
Příspěvky: 2
Dobrý den,

Rád bych se Vás zeptal na radu pro mého tatínka, věk 57 let, kuřák. Objevila se krev ve stolici (čerstvá), poměrně dost, jednou týdně cca se objeví, jinak občas průjem. Čeká na kolonoskopii, ale ta bude až za 6 týdnů.
Samozřejmě mám obavy, protože jeho maminka měla nádor tlustého střeva.

Chtěl jsem se zepat, s čím začít.

Rád bych mu teď naordinoval sirnou patlaninu (Dr. Budwig) k snídani, velké dávky vitaminu C přes celý den (dle Paulinga vysoké dávky) a dál se Vás zeptal, čím začít dále.

Samozřejmě stále doufám, že to vyšetření dopadne dobře, ale i přes to bych rád něco podnikl.

Děkuji,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krev ve stolici
PříspěvekNapsal: čtv úno 16, 2017 5:44 pm 
Offline

Registrován: úte úno 19, 2013 2:43 am
Příspěvky: 1954
100% úspěšná je pouze Fortýnova metoda devitalizace (devaskularizace). V ČR je díky voličům vládnoucích stran - zkorumpovaným politikům a jejich rodinným příslušníkům (sluníčkářům, vítačům a válečným štváčům) dostupná pouze pro zvířata. O tom, že se globalisté a vatikánská církevní zlodějina skrze nastrčené marionetky (např. tak jako je Kalousek knížecím pohuňkem, tak je Schwarzenberg loutkou Bilderbergu) snaží ošéfovat nemravné zisky za každého režimu a bez ohledu na kouřící komíny krematorií svědčí fakt, že tato metoda neměla na růžích ustláno ani za komunistů.

Počkejte na výsledek vyšetření a pokud to nebude nic vážného, tak na zklidnění žaludeční a střevní sliznice je dobrý oves. Semtamtupridem praktikuje metodu správné přípravy a konzumace této obilniny - od naklíčení a dokonce dvojité fermentace až po vyvážení poměru vápník/fosfor domácím probiotickým kefírem. V opačném případě si nechte zpracovat protirakovinný protokol spolu s výživovým doporučením od někoho, kdo tomu rozumí a zaměřte se na kurkumin a kyselinu boswellovou, melasu s jedlou sodou / cesium chloridem, koloidní zlato s infrared zářením.

_________________
http://www.aeronet.news
https://protiproud.info/
https://www.parlamentnilisty.cz/
https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/





Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krev ve stolici
PříspěvekNapsal: ned bře 19, 2017 2:34 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
martinicz píše:
Dobrý den,

Rád bych se Vás zeptal na radu pro mého tatínka, věk 57 let, kuřák. Objevila se krev ve stolici (čerstvá), poměrně dost, jednou týdně cca se objeví, jinak občas průjem. Čeká na kolonoskopii, ale ta bude až za 6 týdnů.
Samozřejmě mám obavy, protože jeho maminka měla nádor tlustého střeva.

Chtěl jsem se zepat, s čím začít.

Rád bych mu teď naordinoval sirnou patlaninu (Dr. Budwig) k snídani, velké dávky vitaminu C přes celý den (dle Paulinga vysoké dávky) a dál se Vás zeptal, čím začít dále.

Samozřejmě stále doufám, že to vyšetření dopadne dobře, ale i přes to bych rád něco podnikl.

Děkuji,

Tak není třeba panikařit, v klidu bych nyní řešil změnu stravy a postupy na zklidnění střeva zánětu a jinak bych začal jak vám radí člen Alopat. Krev může být i z vnitřních hemeroidů a nemusí jít o vážný problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Problém s vyprazdňováním stolice
PříspěvekNapsal: úte říj 17, 2017 1:59 pm 
Offline

Registrován: úte říj 17, 2017 1:19 pm
Příspěvky: 3
Dobrý den,
Je mi 29 let a již necelých čtrnáct dní mám problém se pořádně vyprázdnit a i když se trochu vyprázdním za pomoci projímadel nebo čípků, tak vždy jen trochu. A i když jsem si koupil irigátor a přesně dle návodu si udělal několik klystýrů za sebou, tak i přesto jsem se necítil dokonale vyprázdněný a neustále jsem měl nucení na stolici. A i po klystýrech, kdy jsem si střevo vyčistil, se mi zácpa vrací se stejným průběhem, tedy že bez projímadel téměř nic nevytlačím, jedině malé kousky stolice při už opravdu velmi akutní potřebě se vyprázdnit. Celému tomuto problému předcházely psychické problémy a panické úzkosti, které mi začaly 5. září tohoto roku. Způsobily mi je problémy se spaním (spal jsem jen pár hodin denně)) a později se přidalo i zvonění v uších (šelesty v uších již trpím mnoho let, ale zhoršilo se to během té nespavosti). A tyto psychické problémy vyvrcholily právě před čtrnácti dny, kdy jsem několik dní vůbec nespal a když jsem chtěl usnout, tak se mi udělalo špatně od žaludku a dostal jsem hyperventilační tetanii a byl jsem odvezen do nemocnice, kde mi píchli Apaurin na zklidnění křečí. Po prodělané hyperventilaci mi brali krev, udělali ekg, pár dní před tím jsem dával i praktickému lékaři vzorek moči, změřili tlak... prostě včechny možné testy udělali a všechny byly negativní. Z neurologického hlediska jsem byl tedy v pořádku a byl jsem odkázán na psychiatrii, kde mi předepsali benzodiazepiny, konkrétně rivotril a Neurol. Díky těmto lékům jsem se zklidnil, začal jsem dobře spát (osm hodin denně, někdy i víc), i šelesty v uších se mi zmírnili, zkrátka jsem se cítil po psychické stránce líp. Jenže po pár dnech od prodělání oné hyperventilace mi právě začaly ty problémy s vyprazdňováním stolice. Napřed jsem si myslel, že je to vedlejší účinek neurolu, který dle příbalového letáku způsobuje velmi často zácpu, tak jsem ho po pár dnech užívání po dohodě s lékařem vysadil, ale k nápravě pravidelné a bezproblémové stolice nedošlo. Rivotril jsem nevysadil, protože jsem ho brával již mnohokrát v minulosti a žádné problémy s vyprazdňováním stolice mi nikdy nezpůsoboval a jednak jsem ho nevysadil taky proto, protože ho momentálně potřebuji na zklidnění a na spaní. Možná ještě jedna věc, která může být důležitá. Pár dní před onou hyperventilací jsem měl naopak průjmy.

Ještě dodám, že nikdy v minulosti jsem problémy se zácpou neměl. Snad jen jednou jako dítě, kdy jsem o vánocích snědl hodně čokolády a tím si udělal "špunt" ve střevech, ale nakonec jsem se přirozenou cestou (bez projímadel atd.) vykadil a normálně mi stolice zase fungovala jako dříve.

Co myslíte, že může být za mými současnými problémy s opakovanou zácpou? Může to být následkem onoho těžkého emočního vypětí? A co mám dělat, abych se opět bez problémů vyprázdňoval jako dříve? Momentálně držím dietu, jím ovoce (zejména jablka), jím hodně jogurtů, tmavé celozrnné pečivo, snažím se hodně pít (ale já vždycky hodně pil, 2-3 litry denně), dávám si i šaratici, ale problémy přetrvávají.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob říj 21, 2017 2:10 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
Lucasino píše:
Dobrý den,
Je mi 29 let a již necelých čtrnáct dní mám problém se pořádně vyprázdnit a i když se trochu vyprázdním za pomoci projímadel nebo čípků, tak vždy jen trochu. A i když jsem si koupil irigátor a přesně dle návodu si udělal několik klystýrů za sebou, tak i přesto jsem se necítil dokonale vyprázdněný a neustále jsem měl nucení na stolici. A i po klystýrech, kdy jsem si střevo vyčistil, se mi zácpa vrací se stejným průběhem, tedy že bez projímadel téměř nic nevytlačím, jedině malé kousky stolice při už opravdu velmi akutní potřebě se vyprázdnit. Celému tomuto problému předcházely psychické problémy a panické úzkosti, které mi začaly 5. září tohoto roku. Způsobily mi je problémy se spaním (spal jsem jen pár hodin denně)) a později se přidalo i zvonění v uších (šelesty v uších již trpím mnoho let, ale zhoršilo se to během té nespavosti). A tyto psychické problémy vyvrcholily právě před čtrnácti dny, kdy jsem několik dní vůbec nespal a když jsem chtěl usnout, tak se mi udělalo špatně od žaludku a dostal jsem hyperventilační tetanii a byl jsem odvezen do nemocnice, kde mi píchli Apaurin na zklidnění křečí. Po prodělané hyperventilaci mi brali krev, udělali ekg, pár dní před tím jsem dával i praktickému lékaři vzorek moči, změřili tlak... prostě včechny možné testy udělali a všechny byly negativní. Z neurologického hlediska jsem byl tedy v pořádku a byl jsem odkázán na psychiatrii, kde mi předepsali benzodiazepiny, konkrétně rivotril a Neurol. Díky těmto lékům jsem se zklidnil, začal jsem dobře spát (osm hodin denně, někdy i víc), i šelesty v uších se mi zmírnili, zkrátka jsem se cítil po psychické stránce líp. Jenže po pár dnech od prodělání oné hyperventilace mi právě začaly ty problémy s vyprazdňováním stolice. Napřed jsem si myslel, že je to vedlejší účinek neurolu, který dle příbalového letáku způsobuje velmi často zácpu, tak jsem ho po pár dnech užívání po dohodě s lékařem vysadil, ale k nápravě pravidelné a bezproblémové stolice nedošlo. Rivotril jsem nevysadil, protože jsem ho brával již mnohokrát v minulosti a žádné problémy s vyprazdňováním stolice mi nikdy nezpůsoboval a jednak jsem ho nevysadil taky proto, protože ho momentálně potřebuji na zklidnění a na spaní. Možná ještě jedna věc, která může být důležitá. Pár dní před onou hyperventilací jsem měl naopak průjmy.

Ještě dodám, že nikdy v minulosti jsem problémy se zácpou neměl. Snad jen jednou jako dítě, kdy jsem o vánocích snědl hodně čokolády a tím si udělal "špunt" ve střevech, ale nakonec jsem se přirozenou cestou (bez projímadel atd.) vykadil a normálně mi stolice zase fungovala jako dříve.

Co myslíte, že může být za mými současnými problémy s opakovanou zácpou? Může to být následkem onoho těžkého emočního vypětí? A co mám dělat, abych se opět bez problémů vyprázdňoval jako dříve? Momentálně držím dietu, jím ovoce (zejména jablka), jím hodně jogurtů, tmavé celozrnné pečivo, snažím se hodně pít (ale já vždycky hodně pil, 2-3 litry denně), dávám si i šaratici, ale problémy přetrvávají.

Ono je to provázané, psychika ovlivní defekaci a špatná defekace ovlivní psychiku. Vše souvisí se špatnou stravou, nutričním vyčerpáním a nedostatkem spánku. Abych se trefil musel bych s vámi mluvit, tedy pouze to co si myslím na základě výše uvedeného. Nejdůležitější je pochopit že benzodiazepiny nejsou lék na nic, je to pouze prostředek který dá mozku pokyn k tomu aby se zklidnil pouhým obsazením konkrétních receptorů, které normálně obsazují jiné látky které vám chybí. Udělejte si následující test https://www.moodcure.com/take_the_mood_ ... naire.html a ten vám odpoví na to co je blbě. Test si otevřete ideálně v Google Chromu, dejte automatický překlad a pak není problém ho vyplnit. Výsledné bodové hodnocení pro jednotlivé položky si zapište, protože podle výsledků je potřeba srovnat jednotlivé položky a máte pro případné následné testování i kontrolní body zda se váš stav nějak upravuje, nebo ne. Tím se většinou dají benzodiazepiny vysadit a jet pouze na potravní doplňky. Důležité opatření je hlídat si hladiny hořčíku a ten máte podle všeho silně vyčerpaný, proto to pískání v uších a pomalý pohyb střeva. Každopádně je potřeba hodně spát, chodit spát jak zaleze slunce a ne dlouho v noci, což likviduje celé tělo a jde o obecně rozšířený nešvar který stojí za množstvím nemocí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se stolicí
PříspěvekNapsal: sob říj 21, 2017 4:03 pm 
Offline

Registrován: úte říj 17, 2017 1:19 pm
Příspěvky: 3
Děkuji za odpověď,
Je pravda, že chodívám hodně pozdě spát, ale situace mi nedovoluje chodit spát dříve, protože dělám odpolední směny, kdy se domů dostanu nejdříve v půl jedenácté večer a samozřejmě po příchodu domů musím ještě spoustu věcí udělat, než se dostanu do postele. Kromě toho bydlím ještě v paneláku, kde hluk od sousedů a z ulice neumožňuje chodit spát ze západem slunce (a to ani se špuntami v uších. Kvůli hluku defakto začaly ty mé problémy se spaním). Každopádně v současné době tolik směn nemám, často jezdím na chatu, kde je klid a chodím tedy spát dříve než bylo u mě obvyklé. Kromě toho mi byli obvodním lékařem doporučeny probiotika, chlorela a již nějaký čas beru vitamíny obsahující zinek a hořčík, protože již dřívě jsem se dozvěděl, že jejich nedostatek může souviset s těmi šelesty. I stravu jsem upravil. Tak doufám, že se mi zdravotní stav zlepší.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se stolicí
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2017 12:13 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
Lucasino píše:
Děkuji za odpověď,
Je pravda, že chodívám hodně pozdě spát, ale situace mi nedovoluje chodit spát dříve, protože dělám odpolední směny, kdy se domů dostanu nejdříve v půl jedenácté večer a samozřejmě po příchodu domů musím ještě spoustu věcí udělat, než se dostanu do postele. Kromě toho bydlím ještě v paneláku, kde hluk od sousedů a z ulice neumožňuje chodit spát ze západem slunce (a to ani se špuntami v uších. Kvůli hluku defakto začaly ty mé problémy se spaním). Každopádně v současné době tolik směn nemám, často jezdím na chatu, kde je klid a chodím tedy spát dříve než bylo u mě obvyklé. Kromě toho mi byli obvodním lékařem doporučeny probiotika, chlorela a již nějaký čas beru vitamíny obsahující zinek a hořčík, protože již dřívě jsem se dozvěděl, že jejich nedostatek může souviset s těmi šelesty. I stravu jsem upravil. Tak doufám, že se mi zdravotní stav zlepší.

Víte já jsem na slovo musím již dost alergický a těm lidem co mě ho stále říkají odpovídám že musí pouze umřít, nic jiného nemusí, což nějak nechápou. Hlavní problém je v tom kam to celé naše kocourkovské zřízení dospělo od revoluce před níž měl každý své jisté, nebylo toho sice mnoho, ale bylo to jisté a nebylo to na bydlení pod mostem, což je dnes už skoro normální. Právě ta nejistota a trvalé napětí je zdrojem většiny problémů naší současné populace. Již jsem zde psal, tedy to znovu zopakuji, že "Předpokládám že to je správný a očekávaný výsledek vládních reforem všeho funkčního na cokoliv nefunkčního. Tím pádem dochází ke ztrátě životních jistot, což přináší enormní stresovou zátěž, která logicky končí jak popisujete. Nakonec není tak složité se podívat po svém okolí a snadno zjistíte že skoro každý se z toho časem zblázní, posere, pozvrací, přežírá, nebo nežere, dopuje prášky, čokoládu, lihoviny, nebo perníček a snaží se z toho bordelu alespoň na chvilku nějak dostat. Bohužel cesta tudy nevede, ta vede jednoduše tak že se musí člověk na všechno vyprdnout zapomenout na povinnosti a relaxovat. Denní režim by mohl ideálně vypadat asi takto: Dlouho a dobře spát, ihned po probuzení se pořádně najíst, pak sex a dopoledne se procházet, následně se najíst, sex a odpoledne se procházet, pak opět najíst, sex a procházet a jít si lehnout. Zásadně důležité je nic jiného nedělat a na práci vůbec nemyslet. Takto se uzdraví každý, neznám nikoho na koho by to nefungovalo a ten sex není povinný, je to volitelný prvek, tedy kdo může a má s kým, může aplikovat a kdo nemůže, nebo nemá s kým tak vynechá a více chodí." Jak vidíte není to zrovna nic složitého, tak se zamyslete a vyzkoušejte.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se stolicí
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2017 3:06 pm 
Offline

Registrován: úte říj 17, 2017 1:19 pm
Příspěvky: 3
Takže vlastně co? Mám přestat pracovat, přestat vydělávat a jen se venku procházet a přitom jíst a šukat? No fajn, takže defakto vaše rada zní, ať se stanu bezdomovcem, protože bez vydělávání k bezdomovectví nakonec dospěju. A mě se nezdá, že bezdomovci, kteří nepracují a nejsou stresováni tím systémem, ve kterém my ostatní přežíváme, že by byli zdraví. \":-)\"

Mě by spíše zajímalo, zda-li ten postup, který jsem popsal v příspěvku výše, by mohl být tím správným ke zlepšení mého stavu než snít nad dokonalým světem, ve kterém bychom se všichni měli báječně a bezstarostně. \":-P\"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se stolicí
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2017 3:14 pm 
Offline

Registrován: čtv lis 03, 2016 10:24 am
Příspěvky: 349
Nu, pracovat a vydělávat nepřestávejte. Zmíněno bylo jen to, že jaký způsob volíte, co přesně činíte, s kým, za jakých podmínek, je jen a jen vaší věcí. Pokud vám to svědčí, pokračujte v tom. Pokud nikoliv, asi to nebudete moci dělat dál.
Vaše proklamacer o drsném systému jsou zcela liché. ČR patří k elitě světa, ve smyslu blahobytu, v některých oblastech jsme na naprosté špičce, dokonce zcela ojedinělí (je zde druh zabezpečení lidí, který nikde jinde není). To, jak každý této situace využije, je na něm.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se stolicí
PříspěvekNapsal: sob říj 28, 2017 2:09 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
Lucasino píše:
Takže vlastně co? Mám přestat pracovat, přestat vydělávat a jen se venku procházet a přitom jíst a šukat? No fajn, takže defakto vaše rada zní, ať se stanu bezdomovcem, protože bez vydělávání k bezdomovectví nakonec dospěju. A mě se nezdá, že bezdomovci, kteří nepracují a nejsou stresováni tím systémem, ve kterém my ostatní přežíváme, že by byli zdraví. \":-)\"

Mě by spíše zajímalo, zda-li ten postup, který jsem popsal v příspěvku výše, by mohl být tím správným ke zlepšení mého stavu než snít nad dokonalým světem, ve kterém bychom se všichni měli báječně a bezstarostně. \":-P\"

Obávám se že jste vůbec nepochopil podstatu toho co jsem vám napsal, já jsem vám nenapsal nic v tom smyslu co uvádíte, jenom jsem vám napsal aby jste si to pro pochopení zdroje svého problému vyzkoušel, ne aby jste tak žil. To si zde jako bílá část populace nemůžete běžně dovolit, tato výsada je dána pouze "utlačovaným" menšinám, ale na nich vidíte že to funguje. Každopádně až mě poslechnete a vyzkoušíte si to, myslím že bude stačit 14 dní, tak pochopíte co máte mít za životní priority a jak upravit svůj život. Navíc když už jste zmínil to bezdomovectví, tak já dokonce znám řekl bych luxusní typ bezdomovce vždy vymydleného, navoněného, perfektně oblečeného v saku a kravatě a neskutečně inteligentního, umí několik řečí a má tuším dvě, nebo tři vysoké školy, který žije tak že bydlí u lidí za byt a stravu a hlídá jim majetek v čase kdy jsou třeba v zahraničí. Je to ovšem bezdomovec z vlastní vůle, který byl mnohonásobným milionářem a to ho duševně ničilo tady většinu svého majetku prostě rozdal, dokonce měl období, kdy si chodil měnit papírové prachy za mince a jezdil po Praze taxíkem a vyhazoval z okénka hrstě mincí pro chudé. Neřekl bych že ho to nějak hendikepuje, naopak jde o vysmátého jedince kterého každý kdo ho zná uznává a je zván jako dobrý společník na spoustu akcí, protože je i velice vtipný a sečtělý. Všimněte si jak bezdomovectví vnímáte vy a jak ho vnímá on, ono to vždy není stejné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Strielajuca stolica
PříspěvekNapsal: pát led 26, 2018 8:29 pm 
Offline

Registrován: pon říj 01, 2012 9:14 pm
Příspěvky: 39
Dobry den. Chcela by som sa opytat ohľadom kamarátkinho syna (3,5r), ktory od narodenia trpí problémami s bruchom. Máva riedku strieľajúcu stolicu a nafúknuté brucho. Uz dlhšiu dobu sa stravuje bez lepku a kravskej bielkoviny bez zmeny stavu stolice. Čakajú na termín u alergologa, zatiaľ ma takéto krvné výsledky, ktoré vyzerajú v norme. Vopred ďakujem za rady.


Přílohy:
tmp_3667-received_10155383300881158-1205274504.jpeg
tmp_3667-received_10155383300881158-1205274504.jpeg [ 388.13 KiB | Zobrazeno 25784 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Strielajuca stolica
PříspěvekNapsal: sob úno 17, 2018 2:23 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
ivana p. píše:
Dobry den. Chcela by som sa opytat ohľadom kamarátkinho syna (3,5r), ktory od narodenia trpí problémami s bruchom. Máva riedku strieľajúcu stolicu a nafúknuté brucho. Uz dlhšiu dobu sa stravuje bez lepku a kravskej bielkoviny bez zmeny stavu stolice. Čakajú na termín u alergologa, zatiaľ ma takéto krvné výsledky, ktoré vyzerajú v norme. Vopred ďakujem za rady.

Podle všeho má zamořené tenké střevo nějakým šmejdem, což může být dost velký problém. Obecně tito lidé nasadí třeba SCD, GAPS, nebo paleo dietu a problém se stabilizuje, nicméně měla by se najít příčina jinak je to problém na celý život.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát úno 23, 2018 6:35 pm 
Offline

Registrován: pát úno 23, 2018 6:25 pm
Příspěvky: 16
Dobrý den, před rokem jsem se přestěhoval a změnil jsem tedy i stravu. Po dvou měsících (asi) začal jsem citit že mi cukají svaly na končetinách ale i v obličeji a po těle. A taky mi připadne že jsem jakoby víc přecitlivělý, že mi ukápne slza u věcí nad kterýma jsem se předtím ani nepozastavil. A taky se mi stalo že když jsem nervozní opravdu hodně tak mám řídkou stolici. Takhle jsem na stres do stěhování nereagoval. Doktor mi řekl že mám zkusit b-komplex. Ten trochu pomohl ale jak kdyby to jen mírní, ale nevylečí. To že se to stalo po přestěhování náhoda nebude, myslím a vzhledem k tomu že teď jím dost jinak tak si myslím že sem musel změnit něco co fungovalo.

Co myslíte ? Díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob úno 24, 2018 3:22 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28242
Bydliště: Poděbrady
Jan517 píše:
Dobrý den, před rokem jsem se přestěhoval a změnil jsem tedy i stravu. Po dvou měsících (asi) začal jsem citit že mi cukají svaly na končetinách ale i v obličeji a po těle. A taky mi připadne že jsem jakoby víc přecitlivělý, že mi ukápne slza u věcí nad kterýma jsem se předtím ani nepozastavil. A taky se mi stalo že když jsem nervozní opravdu hodně tak mám řídkou stolici. Takhle jsem na stres do stěhování nereagoval. Doktor mi řekl že mám zkusit b-komplex. Ten trochu pomohl ale jak kdyby to jen mírní, ale nevylečí. To že se to stalo po přestěhování náhoda nebude, myslím a vzhledem k tomu že teď jím dost jinak tak si myslím že sem musel změnit něco co fungovalo.

Co myslíte ? Díky

Tak pokud jste se přestěhoval někam do zhruba stejného klimatického pásma tak v tom bych zásadní problém neviděl za předpokladu že vás ta změna prostředí nijak zásadně nenervuje. Jak jste změnil stravu nepíšete tedy na to zareagovat nedovedu, ale pokud není kaštanově hnědá šiška 1-3x denně, která prakticky nepáchne, nelepí se k záchodu a potopí se ve vodě, tak jíte prostě blbě.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 194 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz