Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv bře 28, 2024 10:35 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 226 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 9:10 am 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
Mnoho lékařů a terapeutů (vč. Dr.Clarkové), doporučuje užívat různé formy kyslíkových nebo ozónových aplikací (ozonizovanou vodu, oleje, výplachy, zábaly atd..), dále existují MUDr.Veselým doporučované různé formy ozonoterapie, s nimiž má téměř neuvěřitelné výsledky....(mj.např.výrobek z USA - tablety OXY-OXC který obsahuje jako hlavní účinnou složku peroxid magnesia..., případně existují různé přístroje na výrobu různých forem kyslíku...).

pan Jarda píše:
Těch metod jak dostat do těla kyslík je kvanta, od těch tradičních přes velice nestandardní, jako je aplikace čistého kyslíku, peroxidu hořčíku, různých chemikálií, třeba kyseliny chlorovodíkové a to ať dýcháním, orálně, nebo intravenózně, to je celkem jedno, pokud se ten kyslík dostane tam, kam se dostat má. Většinou na příliv kyslíku reagují tkáně velice pozitivně a veškeré zdánlivě nevratné změny se upravují do normálu.

Slávek Křepelka píše:
Tak jsem se hrabal na popud Jardy Zajíčka peroxidem hořečnatým a z pilnosti i peroxidem vápenatým. Obě tato látky mají schopnost pomalu uvolňovat monoatomický kyslík (ve vodě) v reakcích a hubit kde co, bakterie, plísně a viry, stejně jako MMS. Jenže, to pomalé uvolňování má za následek, že se to dostane skrzeva celý trávící systém ař po řitní otvor stále ješte aktivní. To znamená, že oproti peroxidu vodíku, MMS, ozonované vodě atp. to neskončí žaludkem, nebo druhou stranou koncem tlustého střeva, ale protáhne to i tenké střevo, s čímž je jinak potíž.

Obě ingredience jsou na supplementech dost drahé, ale průmyslově se to oboje vyrábí na tuny a za hubičku a určitě se najdou někde za rozumnou cenu, i když asi na kila. Ten bazénový peroxid, jestli byl, jakože byl v prášku, je nejspíše peroxid vápenatý. Rozhodně by bylo rozumné to zjistit. O dávkování zatím moc nevím, Jarda ano, alespoň ten hořečnatý. Ten peroxid vápenatý se navíc v těle při uvolňování kyslíku mění na hydroxid vápenatý a byl by v tom čert, kdyby se peroxid hořečnatý neměnil na hydroxid taky. No, a ty alkalizují a taky bijí anaerobické breberky. Takže bazénová chemotechnologie nakonec předčí celý farmaprůmysl?

Prozatím sporadické praktické zvěsti z požívání peroxidu hořečnatého mluví o jedinečném a velmi rychlém vítězství nad střevní kandidou beze ztráty acidobacilní flóry.


--------------

Využití ozónu pro lékařské účely je omezeno jeho rychlým rozpadem na kyslík (během 1-2 hodin v závislosti na teplotě a případného pH okolního média).

Ozón (O3) je nejsilnější oxidační prostředek, který má člověk k dispozici. Jeho desinfekční vlastnosti několikanásobně převyšují např. tolik využívaný chlor. Na rozdíl od chloru však ozón v případě kontaktu s živou tkání v přiměřených koncentracích tuto tkáň ozdravuje, prokrvuje a také velmi důkladně desinfikuje. Tohoto jevu se bohatě využívá v lékařské prxi např pro léčbu akné, atopických ekzémů a dalších kožních defektů. Využití v dentální praxi se konečně také začínají "hýbat ledy" a v posledních letech vzniklo několik profesionálních lékařských zařízení, k likvidaci zubních kazů bezbolestně - pomocí cíleného zaměření ozónu....O finančních výhodách "nenávštěv" stomatologů v dnešní době netřeba psát... Takto upravenou vodu je také možno s velkými úspěchy používat k výplachům pochvy při vleklých gynekologických potížích.

V lékařském použití ozónu se využívá velmi rychlé rozpustnosti ozónu v tekutinách. V tkáních pak probíhá zvratný proces rozpadu dvou molekul O3 na tři molekuly O2. Tak dochází k mnohem většímu nasycení kyslíkem, než při klasickém okysličení inhalačním.

Ozón má velký význam u nitrobuněčných infekcí. Velmi lehce proniká i do buněk, ve kterých tyto infekce intenzivně ničí. Dr. Clarková doporučuje ozonoterapii mimo jiné pro neutralizaci freonů v těle. ... si můžete připravit velmi silné desinfekční roztoky z obyčejné pitné vody, odstraňovat akutní zubní problémy, vyrábět ozonizovaný olivový olej (na odřeniny, řezné rány.. ) připravovat si ozónové lázně atd...

Dalším dodávaným přístrojem jsou ozónové sterilizátory vzduchu - nejde jen o obyčejné "čističky" vzduchu. Tyto přístroje jsou velmi vhodným pomocníkem pro alergiky. Naprosto zásadním způsobem likvidují spory plísní, bakterie, viry a roztoče. Tyto mikroorganismy poletují neustále ve volném vzduchu a pokud máte oslabený imunitní systém, je používání těchto přístrojů velmi vhodné. Spuštěním generátoru na 10-90 min. zaplníte místnost ozonem, který se během 1-2 hodin rozpadne zpět na kyslík. Takto upravený vzduch je to nejlepší klima pro spánek. Jde o velmi kvalitní a čistý vzduch s vysokým obsahem kyslíku. Vaše rána budou zcela jiná než doposud, Váš organismus během spánku načerpá mnoho sil...

Ozón používaný tímto způsobem též likviduje zcela spolehlivě nepříjemné pachy (cigarety,plísně,zatuchlý zápach v nevětraných místnostech..) a též ničí plísně na zdech. Při aplikacích ozonu v pivovarských sklepích, kde selhaly klasické způsoby odstranění plísní,...po týdenním působení bylo konstatováno, že povrch cihel je zcela bez nálezu plísní a rozborem úlomků cihel bylo zjištěno, že plíseň je zlikvidována do hloubky 12 cm ve zdivu.

V lékařské praxi je nejčastěji používanou metodou tzv. velká autohemoterapie, při které se odebere 150 ml. žilní krve, která se obohatí přesně určeným poměrem O2-O3 a během několika málo minut se vrací do krevního řečiště.

-------------------------------------

Petr 2 píše:
...priroda se neda tak lehce ocurat, co se kysliku tyce jeden alternativni lekar kliniky reflexni mediciny v prirucce psal prave o sile kysliku resp. toho jak je spravna funkce bunecneho aerobniho dychani dulezita pro to aby se telo neustale nezakyselovalo toxiny anaerobniho dychani, psal i o moznem vlivu intrabunecnych infekci viry ci chlamydiemy, a tom jak je nesmirne dulezite udrzovat si bunecne dychani a organelu ktera to zajistuje(mitochondrie) v cajku, ochranovat mitochondrialni DNA prirozenymi metabolickymi antioxidanty, protoze pokud se tato DNA oxidacnimy stresy poskodi, zacne prevazovat i v okyslicenem tele zhoubny anaerobni metabolismus. Lekar propagoval prirodni slozky antioxidantu a predevsim prirozenou tvorbu antioxidantu v bunkach spravnym metabolismem a podporit bunecne dychani a antioxidacni aktivitu v bunce ponekud pro laika drastickou ozonoterapii. Jejich ozonoterepie intravenoznim roztokem ozonu by mela ,a maji na to kupu referenci, lecit s minimalnimy vedlejsimy ucinky vsechny sekundarni nemoci ktere z toho vyplivaji, kandidozou pocinaje, zanety virozami a rakovinou konce. Ozon by mel nicit i intrabunecne parazity, ktere oslabuji bunecne dychani.

z knihy Dr.Younga:
...K příznakům běžně považovaným za projevy alergie význačně přispívají toxiny produkované patogeny v nadměrně kyselém prostředí ochuzeném o kyslík.

pan Jarda píše:
...dost často to není pouze o stravě, ale i o parazitech, kteří mohou onemocnění vyvolávat. Pohyb dostává do těla kyslík a není tedy divu, že to pomáhá, to likviduje kyseliny a nesnáší ho ani paraziti.
Obecně vzato je kyslíková terapie velice účinný postup a dá se doporučit, až na pár výjimek skoro vždy.

Na foru u pramene je taky leccos o kyslíku:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1602#top

A na tomto fóru zdravi-az.cz, je vhodné využít funkce Hledat, a zadat slovo kyslík....a také např. nordic walking, chůze,
peroxid hořečnatý....ap:
search.php


Naposledy upravil muflon dne čtv bře 29, 2012 2:23 pm, celkově upraveno 21

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 9:11 am 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
pozn: proto dědek kořenář říká že jsme většinou permanentně ve stavu přidušenosti... \":(\"
http://www.dedekkorenar.cz/clanky/detox ... ikace.html

Pro zpomalení zanášení organizmu JONem (jaterní odpad nezdetoxikovaný) a za účelem navrácení pocitu zdraví a pro dlouhověkost je nutno upravit prostředí organizmu do maximální detoxikace, aby se mohl bránit vedlejším účinkům potravní chemie i veškeré ostatní chemické zátěže. Problémem je, že játra jsou hlavní detoxikační orgán, ale zanášejí se také. Problém druhý je v tom, že je potřeba detoxikovat i to, co se v těle usadilo už dávno jako beton a vytěsnilo svým objemem životně důležité rozpouštědlo bordelu – vodu. Vody je potřeba pít tolik, aby bylo vymočeno podle mě asi 2-2,5 litru moči za den, dámy,děti a starci možno i o trochu méně.

Každá buňka těla potřebuje k životu 3 věci: Přísun kyslíku, živin a zbavení se svých metabolických zplodin (metabolity).
Metabolity se dostávají membránou z buňky ven do okolních tělesných tekutin. Bohužel jen tehdy, není-li tam již obsazeno nezdetoxikovanými metabolity z minula nebo z nadměrné činnosti jiných tkání. Odtud to jsou metabolity dopraveny do jater a detoxikovány hlavně enzymatickou oxidací. Ovšem jen tehdy, mají-li játra kyslík.
Kyslík se do organizmu dostává dýcháním, ale to funguje kvalitně jen při tělesné námaze, jinak automatika velmi zaostává za potřebou, protože mozek nemá nebo nevyhodnocuje signály o přidušení kvalitně. Nevyhodnocuje je pro jiné stresové vytížení nebo nemá, protože krční páteř vpřed nesené hlavy jako Hurvínek se prohýbá dopředu a vzadu se uskřinují nervy odstupující z míchy, které pak nevedou korektně signály z čidel dechu v krčních tepnách na úrovni štítné žlázy (proto mnohdy nefunguje ani štítná žláza dobře).
Nejsou-li metabolity dobře játry detoxikovány či vylučovány, hromadí se v organizmu hlavně ve vazivech. Nejvíce nám to vadí v kloubech (vržou a před použitím se musí rozhýbat, aby fungovaly) a v okolí páteře, kde svými otoky blokují i odstupující nervy a ty potom inervují vnitřní orgány nekorektně, což vede nejdříve k jejich špatné funkci a posléze k poruchám a chorobám.
Když je kyslíku málo, tak buňka přechází na anaerobní režim, při kterém využívá kyslík z molekul cukru a škrobu za cenu obrovské produkce organických kyselin ze zbytků použitých molekul. Tam, kde se zpomalí tok krve, dochází ke spotřebování kyslíku z krvinek a přechod na anaerobní režim. Lokální překyselení omezuje buňkám možnost vyloučit do daného prostoru svoje zplodiny a přecházejí přes stav zástavy funkce a otok v postupné oslabování až odumírání.

Překyselení je doprovázeno hypoglykémií a až nezvladatelnou chutí na něco sladkého. Když si vezmete něco sladkého a játra to ihned vypustí do hladového oběhu pro vaše uspokojení, slinivka si všimne náhlého rozdílu v množství cukru v krvi a vypustí do vás během asi půl hodiny inzulín, aby se cukr vstřebal do buněk. Kupodivu nejsnáz a zcela zákeřně se uloží do buněk tukových. A za hodinu máte zase hlad, který lze léčit naštváním se, tělesnou námahou, zdřímnutím si nebo o5 (to jsem moderní, což?) potupně pamlskem.
Překyselení spotřebovává volné neutralizující kationty, zvláště vápník, který kyseliny doprovází z těla ven. Potom ovšem ve figuře chybí. Překyselení také rozšiřuje cévy a krev v nich snadněji městná až do fáze, kdy krvinky čekající na odstavené koleji kdesi na cestě spotřebují svůj vlastní kyslík a nemohou ho předat dál. Tím dochází k akceleraci hypoxie a jejích negativního vlivu na práci buněk včetně bílých krvinek a tím i imunity.

Otoky vaziv dotlačené kyseliny do blízkosti nervů svými volnými elektrony indukují v nervovém systému falešné signály. Ten je jejich eliminací přetěžován a svým zvýšeným výkonem také metabolicky samointoxikován, což tělo nutí k produkci stresových hormonů, které umožňují i takto nepříznivé podmínky nějaký čas přežívat.
Stresové hormony jsou ale určeny k akci – boj nebo útěk. To dělá hlavně adrenalin. Rozpohybujete-li tělo, tak uvolněné živiny i kyslík dopravíte z rezerv do tkání a překonáte krizi. Trvá-li déle a adrenalin dojde, znamená to noradrenalinový režim, kdy člověk přechází z bojovných emocí na podřízené, na plačtivé nálady a k akci je potřeba ho nějak donutit, protože sám toho již nebývá schopen. Tato fáze stresu zlepšuje vnímání podmínek ke stresu vedoucích a paměť. Asi proto, aby se toho člověk příště vyvaroval.
Když dojde i noradrenalin, jedete na dopamin. Vlastně nejedete, ale vytuhnete v bezvládnou apatii, kdy si ještě na PC stereotypně hrajete karty, ale spát nejdete, protože dojít do postele je pro vás již moc akční.
Útok, podřízenost a mrtvolnost jsou základní přírodní obranné matrice a v nás se projevují víc, než jsme ochotni si přiznat. Jsme-li unaveni, jsme intoxikováni svými metabolity a musíme se vyčistit. Játry; musíme jim dát kyslík – ubereme největšímu žroutu, nervovému systému spánkem či meditací a tím nám zbude dost pro játra.

Když sedíme u PC, tak stresem a nehybností nás nic nenutí dýchat. Tím se překyselujeme. Krev městná nejvíce v břiše a v nohách. Proto je nezbytný pohyb – novpoklony, lehsedy, neposedná bedrožidle, aby se nám v těle trochu protočila krev a neměstnala. Nedýcháme-li, tedy Sifon 6. Překyselené svaly netvoří teplo, protože nemají kyslík pro mikrochvěcí teplozdrojné pohyby a stydneme. Přestává nám fungovat mozek a, čím více nás to štve, tím méně se dobíráme k nějakému řešení a navíc začínáme rychleji zapomínat i to, co jsme právě přečetli. Takže pozor na studené končetiny, únavu, deprese, chuť na sladké, ztrátu krátkodobé paměti a soustředění, protože toto jsou zřetelné znaky aktuální intoxikace v důsledku přidušení. To všechno znamená, že se zrychleně zanášíme a někdo by měl pomýšlet na naši detoxikaci, protože nám to už skoro nemyslí a bojíme se jakékoliv změny návyků, protože nejsme schopni si do nefungujícího mozku nabrat jakékoliv další učení novinek. Ostatně i na nový detoxikační režim si musí tělo navyknout postupně během dvou týdnů, jinak se každé změně přirozeně brání formou absťáku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Test přidušenosti
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 9:13 am 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
Test přidušenosti :
http://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-zdr ... useni.html

Test přidušení

První test přidušenosti si udělejte tak, že se budete v klidovém režimu přirozeně nadechovat nosem a vydechovat ústy do mikrotenového pytlíku po dobu jedné minuty. Dále dýchejte stejným způsobem 2 minuty do pytlíku druhého. Třetí pytlík potom naplňte jediným maximálním výdechem po maximálním nádechu a je-li tento větší než pytlík č.1, jste přidušeni. Je-li však stejný nebo větší než pytlík č. 2, jste přidušeni dosti nebezpečně.

Druhý test je dynamický: Nadýchněte se a do dalšího nádechu dělejte obyčejné dřepy. Dolní úvrať, kdy se zadní část stehna dotkne lýtka, horní úvrať, vzpřímený stoj nebo výpon na špičkách nohou. Ženy by jich měly udělat více než 15 a muži více než 20. Je možné si dopomáhat rukama opřením o nábytek nebo kolena. Sportovci volného času si připočítají 5, výkonní sportovci 10.

Pakliže vám nevyšel některý tento test dobře, tak už konečně začněte používat Sifon 6, nebo bude zle. Bude překyseleno, odvápněno, vrzavo v kloubech, náchylno na poruchy imunity, cévní obtíže a také degenerativní změny a rakovinu…

V případě, že vám začaly tuhnout svaly, tak je vám naznačeno, že cévní výživa a výkon srdce nejsou nic moc a přišel čas s tím něco udělat.
V případě motání hlavy až nevolnosti tento čas už není.
V případě mdloby až kolapsu se o podobné blbosti ani nepokoušejte a do svého úřadu se nechte nosit.
V případě smrti jste zanedbali v životě mnohé, ale teď už to půjde dohnat jen vhodnou stranickou příslušností.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 9:21 am 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
Jak tělo funguje a důležitá role kyslíku
http://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-zdr ... fonem.html
(cituji jen část, doporučuju přečíst celý článek-týká se pomůcky Sifon )

Stav přidušení je normální při stresu nekompenzovaném fyzickou aktivitou. A právě to je náš obvyklý špatný životní styl. Při nedostatku kyslíku dochází po nějaký čas k anaerobní látkové přeměně, jejímž důsledkem je mohutná tvorba kyselin, které způsobí mimo jiné neschopnost stahu hladké svaloviny cév. Proto se jejich průsvit rozšiřuje a tím se i zvětšuje (ale bohužel i zpomaluje tok) množství obsažené krve, čímž se organizmus snaží nedostatek kyslíku kompenzovat. Špatně kompenzované překyselení způsobuje rychlé vyčerpání živin a omezení buněčné aktivity.

Překyselení vede navíc u buněk ve stádiu dělení k poruchám přenosu informace a ke vzniku poškozených a rakovinových buněk. Naštěstí pro nás jsou tyto změny imunitním systémem v dobře fungujícím těle snadno identifikovatelné a odstranitelné. Vznik zhoubného maskování u rakovinových buněk je řídký a v podstatě stejně vzácný jako výhra v loterii. Rakovinové buňky maskované před imunitou mají pochopitelně tím častější výskyt, čím horší podmínky v organizmu máme a čím déle. Maskování nebývá nikdy dokonalé, ale maximálně mu napomáhá kyslíková nedostatečnost a zvýšené množství chemických i biologických reziduí v oběhu z potravy i ostatních zdrojů nezdetoxikovaných (převážně enzymaticky nerozložených a nezoxidovaných) v játrech.
Z hlediska imunity je nepřidušený organizmus snadněji kontrolovatelný, protože v neutrálním prostředí je každé lokální zvýšení látkové výměny svými kyselými zplodinami mnohem kontrastnějším signálem než hledání zdroje kyselin v celkově kyselejším prostředí přidušeného organizmu. Samozřejmě i látková výměna v kyselém prostředí je omezená, protože organizmus nemůže difúzně do kyselých odpadků ve svém oběhu ukládat další odpadky. Takto je omezena i práce a efektivita imunity.


Naposledy upravil muflon dne ned říj 24, 2010 2:26 pm, celkově upraveno 5

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: OXY-OXC
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 10:35 am 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
http://www.ozonjakolek.cz/oxy-oxc.html
OXY-OXC je velmi vydatný zdroj stravitelného kyslíku. Normalizuje střevo, kde vzniká mnoho onemocnění. Dává nám potřebný kyslík pro správné trávení a umožňuje lepší vstřebávání živin. Víme, že vysoce koncentrovaný kyslík okysličuje buňky a pomáhá z nich uvolňovat toxiny a kombinace hořčíku s vitamínem C pomáhá při vylučování, takže toxiny nejsou zpětně absorbovány......použití jedinečného kyslíko-ozónového procesu, spouštěného vitamínem C a potencovaného bioflavonoidy. Několikastupňová reakce OXY-OXC zvyšuje střevní aktivitu, odstraňuje toxické látky a aktivuje celý střevní trakt. OXY-OXC je účinný při odstraňování občasné zácpy, pomáhá snižovat nadváhu, okysličuje celé tělo a jeho užívání má za následek vzrůst mentální i psychické energie. Uvolněný kyslík je bohatým energetickým zdrojem pro organizmus. Je cestou ke zdraví a vitalitě....

Detoxikační a očistné působení OXY-OXC umožňuje ve střevě zvýšenou asimilaci životně důležitých minerálů a živin. OXY-OXC také vyživuje buňky trpící nedostatkem kyslíku a vytváří tak zdravější střevní stěnu s bezchybnou funkcí.
Pravděpodobně nejviditelnější důsledek snížené hladiny kyslíku v organizmu je nedostatek energie.
Ačkoliv saturace kyslíkem v žilní krvi zdravého člověka je kolem 60-70%, někteří odborníci doporučují saturovat až na 80%. OXY-OXC je nejúčinnější stabilizovaný kyslíkový doplněk umožňující bezpečným způsobem oxygenaci zvýšit.

Balení obsahuje 180 tablet, to znamená, že se jedná o dávku na období 3 až 6 měsíců.

Výrobek byl schválen Státním zdravotním ústavem České republiky. HEM-350-7.3.02-7668


Naposledy upravil muflon dne úte říj 19, 2010 3:21 pm, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: peroxid hořčíku
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 11:02 am 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
V lékárně(ochotnější) lze sehnat magnesii peroxidum 50g za cca 240kč....(možná levněji...nevím zda mě nevzali na hůl...)

Tak jsem zkusil první dávku peroxid hořečnatý...blbě se plní kapsle, tak ten sypaný prášek raději rozpouštím ve vodě...

Pokusně jsem zjistil přibližné množství na lžičky:
Pan Jarda říká brát 1kapsli (jako se bere 1tabl.u OXY).
Jedna kapsle "00"(vrchovatá dolní část, bez plnění horní části kapsle), mi po vysypání na mocca lžičku, dalo mi to výsledek: cca 1/2 kávové lžičky=1kapsle.

Po rozpuštění v trocha (ani ne deci) vodě jsem ochutnal- je to neutrální chuť, ani to nešumí...
bez chuti a bez zápachu.... \":)\"
Chvilku jsem poválel v ústech a mezi zuby a pak spolkl (!!! MYSLIM ŽE TO poválení v ústech před spolknutím je důležité - BUDE VÝBORNÉ NA CITLIVÉ ZUBNÍ KRČKY, PROBLÉMY S DÁSNĚMI, dost možná i bolesti v krku, angíny apod.(když na to zabíral jiný druh peroxidu- známější peroxid vodíku...)..... APOD.) \":D\"

OXY tablety se berou půl hodiny po jídle, pan Jarda radí u peroxidu magnesia(a asi i u OXY) raději 1h po jídle...(asi aby se nenarušilo trávení, neboť po 1h opouští potrava žaludek...)

Na Candidozu pan Jarda píše:
...dostat do střev kyslík ve větším množství, to kvasinky nesnesou a donutí je to k ústupu, stejně jako veškeré další anaerobní organizmy. Součastně se tím podpoří kultivace aerobních organizmů, které pak velice rychle kolonizují střevní trakt. Jako vhodný postup je buď užívání tablet OXY-OXC, ale jsou dost drahé, nebo rovnou práškového peroxidu hořčíku, který si můžete i nakapslovat do tobolek velikosti 00.
U tablet se začíná dvěma tabletami 2-3x denně hodinu po jídle a každý den jdete s dávkou o jednu tabletu nahoru, až do stavu průjmu. Kapsle se užívají stejným způsobem a na rozdíl od návodu se to dá dělat i docela dlouhodobě, respektive do ústupu potíží.


PS: asi bude dobré si vzít po jídle Céčko s bioflavonoidy(já beru sypaný z DM drogerky s namletým oplodím šípku od Grešíka, případně rutinem od Natures Bounty)...kvůli tomu co píšou u výrobku OXY(který už obsahuje C+biofl.)....že Céčko pomáhá uvolněné toxiny(díky kyslíku) odvést pryč z těla, a že Céčko je nutné proto, aby se uvolněné toxiny neuložily opět zpátky do těla.... \":?\" \":(\"


Naposledy upravil muflon dne úte říj 19, 2010 7:31 pm, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 11:26 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28247
Bydliště: Poděbrady
muflon píše:
pan Jarda píše:
Těch metod jak dostat do těla kyslík je kvanta, od těch tradičních přes velice nestandardní, jako je aplikace čistého kyslíku, peroxidu hořčíku, různých chemikálií, třeba kyseliny chlorovodíkové a to ať dýcháním, orálně, nebo intravenózně, to je celkem jedno, pokud se ten kyslík dostane tam, kam se dostat má. Většinou na příliv kyslíku reagují tkáně velice pozitivně a veškeré zdánlivě nevratné změny se upravují do normálu.

Petr 2 píše:
...priroda se neda tak lehce ocurat, co se kysliku tyce jeden alternativni lekar kliniky reflexni mediciny v prirucce psal prave o sile kysliku resp. toho jak je spravna funkce bunecneho aerobniho dychani dulezita pro to aby se telo neustale nezakyselovalo toxiny anaerobniho dychani, psal i o moznem vlivu intrabunecnych infekci viry ci chlamydiemy, a tom jak je nesmirne dulezite udrzovat si bunecne dychani a organelu ktera to zajistuje(mitochondrie) v cajku, ochranovat mitochondrialni DNA prirozenymi metabolickymi antioxidanty, protoze pokud se tato DNA oxidacnimy stresy poskodi, zacne prevazovat i v okyslicenem tele zhoubny anaerobni metabolismus. Lekar propagoval prirodni slozky antioxidantu a predevsim prirozenou tvorbu antioxidantu v bunkach spravnym metabolismem a podporit bunecne dychani a antioxidacni aktivitu v bunce ponekud pro laika drastickou ozonoterapii. Jejich ozonoterepie intravenoznim roztokem ozonu by mela ,a maji na to kupu referenci, lecit s minimalnimy vedlejsimy ucinky vsechny sekundarni nemoci ktere z toho vyplivaji, kandidozou pocinaje, zanety virozami a rakovinou konce. Ozon by mel nicit i intrabunecne parazity, ktere oslabuji bunecne dychani.

z knihy Dr.Younga:
...K příznakům běžně považovaným za projevy alergie význačně přispívají toxiny produkované patogeny v nadměrně kyselém prostředí ochuzeném o kyslík.

pan Jarda píše:
...dost často to není pouze o stravě, ale i o parazitech, kteří mohou onemocnění vyvolávat. Pohyb dostává do těla kyslík a není tedy divu, že to pomáhá, to likviduje kyseliny a nesnáší ho ani paraziti.
Obecně vzato je kyslíková terapie velice účinný postup a dá se doporučit, až na pár výjimek skoro vždy.

Vhodné je využít funkce Hledat, a zadat slovo kyslík....a také např. nordic walking, chůze,
OXY-OXC, peroxid hořečnatý....ap:
search.php

Kyslík vám dá kvalitu do života a je jedno jak ho do sebe dostanete, ale musíte ho do sebe nějak dostat, protože jinak se buňky přepínají na anaerobní proces a to je o pomalém umírání a rozpadu těla.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 2:10 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř dub 28, 2010 9:48 am
Příspěvky: 439
Když si jdu zaběhat a pořádně se prodýchám na čerstvém vzduchu, prokysličí se celé tělo tak, že se kyslík dostane třeba až do těch střev na kandidu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OXY-OXC (nebo magnesii peroxidum)
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 2:56 pm 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
muflon píše:
...
OXY tablety se berou půl hodiny po jídle, pan Jarda radí u sypaného(nebo nakapslovaného) peroxidu magnesia(a asi i u OXY) raději 1h po jídle...(asi aby se nenarušilo trávení, neboť po 1h opouští potrava žaludek...)

Na Candidozu pan Jarda píše:
...dostat do střev kyslík ve větším množství, to kvasinky nesnesou a donutí je to k ústupu, stejně jako veškeré další anaerobní organizmy. Součastně se tím podpoří kultivace aerobních organizmů, které pak velice rychle kolonizují střevní trakt. Jako vhodný postup je buď užívání tablet OXY-OXC, ale jsou dost drahé, nebo rovnou práškového peroxidu hořčíku, který si můžete i nakapslovat do tobolek velikosti 00.
U tablet se začíná dvěma tabletami 2-3x denně hodinu po jídle a každý den jdete s dávkou o jednu tabletu nahoru, až do stavu průjmu. Kapsle se užívají stejným způsobem a na rozdíl od návodu se to dá dělat i docela dlouhodobě, respektive do ústupu potíží.

PS: asi bude dobré (pokud berete jen samotný peroxid hořečnatý, a nikoli OXY), si vzít po jídle Céčko s bioflavonoidy(já beru sypaný z DM drogerky s namletým oplodím šípku od Grešíka, případně rutinem od Natures Bounty)...kvůli tomu co píšou u výrobku OXY(který už obsahuje C+biofl.)....že Céčko pomáhá uvolněné toxiny(díky kyslíku) odvést pryč z těla, a že Céčko je nutné proto, aby se uvolněné toxiny neuložily opět zpátky do těla.... \":?\" \":(\"

Mluvil jsem telefonicky s asistentkou lékaře Veselého, a sdělila mi že výrobce je z USA.
Vysvětlila že normy v ČR jsou přísnější než v USA ohledně ohledně hořčíku...takže musí na krabičce OXY uvádět dávkování jen 1-2 kapsle najednou....
...zatímco v USA a taky při osobní konzultaci doporučuje prý i MUDr.Milan Veselý větší dávku : 4-6 kapsle najednou, kůra trvá aspoň 3 měsíce, ale dá se brát i dlouhodobě-někdo to bere již 4 roky v kuse....vhodné i pro děri a těhotné...
Při takovém dávkování by ovšem 1 balení nestačilo na propagovaných 3-6 měsíců, ale jen na pouhý 1 měsíc....

Kontakt
Obchod, odborný konzultant
Lucie URBANOVÁ

Adresa
Jeřická 1238
199 00 Praha 9, Horní Počernice
Tel.: +420 281 923 661
Mobil: +420 777 236 280
E-mail: lucie@oxy-oxc.net

Tato paní Urbanová je ta asistentka MUDr.Milana Veselého (nebo to aspoň o sobě tvrdí), a je velmi ochotná jako poradkyně radit přes telefon.

PS:Koukal sem ještě na konkurenční nabídky a zatím jsem levnější než nabízí oni nenašel...
Tito jsou zatím asi nejlevnější:
http://www.oxy-oxc.net/oxy-oxc.html
....kdo má možnost nakupovat přes někoho na ICO (živn.list), tak dodávají ještě o dost levněji...za VO cenu, první zásilka po 6ks, pak už min. po 12ks, pouze na dobírku....v takovém případě ale nutno napsat objednávku na mail uvedený na jejich webu v kontaktech (nebo tel.)

----------------------------

MUDr. Milan Veselý
Ozonová léčba zánětů.
Záznam chatu ze čtvrtka 2. září 2010 během vysílání ČT
http://www.ceskatelevize.cz/chat/chat.php?id=2363

http://www.lekari-online.cz/ortopedie/z ... onoterapie
Ozonoterapie
Publikováno: 9.3.2010.
Ozonoterapie je s úspěchem využívána k odstranění virů, bakterií a buňěčného stresu z krve. Dále je využívána pro své rehabilitační účinky, k tlumení bolesti a omezení artritidy. Mezi další účinky léčby patří i tlumení vlivů AIDS, herpesivních virů, Alzheimrovy či Parkinsonovy choroby.

Z diskuse (chatu) :
Dotaz:
MOHOU TUTO TERAPII PODSTOUPIT SRDIČKÁŘI A CUKROVKÁŘI?
odpověď:
MUDr. Milan Veselý: Tyto choroby patří mezi hlavní indikace k léčbě. Tedy ano.

PAVLA: DOBRÝ DEN.
JSEM PO PŘELÉČENÍ BORELIE. MÁM SLABOU IMUNITU A TRPÍM ČASTÝMI INFEKCEMI.
MUDr. Milan Veselý: Ano tady je aplikace vhodná

Zuzana Rudavská: Dobrý den, pane doktore,
moje maminka (57) trpí chronickou plísní na rukou - bolí ji kůže okolo nehtů, nehty má mí odchlípnuté, načernalé nebo nažloutlé. Už jsme vyzkoušeli mnoho léků i mastí, vše zabere jen na chvíli. Myslíte, že by mohla i v tomto případě ozonová terapie pomoci?
MUDr. Milan Veselý: Zdravím,je možné aplikovat na pokožku krém s ozonem.

Milena, Strakonice: Mám prokázanou chlamydii pneumonie, lze na tuto bakterii působit ozonovou léčbou ?
MUDr. Milan Veselý: Tady je odpověď jednoduchá ANO.

------------
ps: OZON VZNIKÁ AŽ V TĚLE STYKEM KYSLÍKU S ŽALUDEČNÍMI KYSELINAMI...(nebo tak nějak \":wink:\" ..., ale prostě ozon kapsle neobsahují....)


Naposledy upravil muflon dne ned říj 24, 2010 1:53 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 8:55 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28247
Bydliště: Poděbrady
Beladona píše:
Když si jdu zaběhat a pořádně se prodýchám na čerstvém vzduchu, prokysličí se celé tělo tak, že se kyslík dostane třeba až do těch střev na kandidu?

Tak jednoduché to sice, není, ale fungovat to může, já běh nedoporučuji, ale chůzi a při ní používat endogenní dýchání.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OXY-OXC (nebo magnesii peroxidum)
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 8:59 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28247
Bydliště: Poděbrady
muflon píše:
Mluvil jsem telefonicky s asistentkou lékaře Veselého, a sdělila mi že výrobce je z USA.
Vysvětlila že normy v ČR jsou přísnější než v USA ohledně ohledně hořčíku...takže musí na krabičce OXY uvádět dávkování jen 1-2 kapsle najednou....
...zatímco v USA a taky při osobní konzultaci doporučuje prý i Dr.Veselý větší dávku : 4-6 kapsle najednou, kůra trvá aspoň 3 měsíce, ale dá se brát i dlouhodobě-někdo to bere již 4 roky v kuse....vhodné i pro děri a těhotné...
Při takovém dávkování by ovšem 1 balení nestačilo na propagovaných 3-6 měsíců, ale jen na pouhý 1 měsíc....

Kontakt
Obchod, odborný konzultant
Lucie URBANOVÁ

Adresa
Jeřická 1238
199 00 Praha 9, Horní Počernice
Tel.: +420 281 923 661
Mobil: +420 777 236 280
E-mail: lucie@oxy-oxc.net

Tato paní Urbanová je ta asistentka Dr.Veselého(nebo to aspoň o sobě tvrdí), a je velmi ochotná jako poradkyně radit přes telefon.

PS:Koukal sem ještě na konkurenční nabídky a zatím jsem levnější než nabízí oni nenašel...
Tito jsou zatím asi nejlevnější:
http://www.oxy-oxc.net/oxy-oxc.html
....kdo má možnost nakupovat přes někoho na ICO (živn.list), tak dodávají ještě o dost levněji...za VO cenu, první zásilka po 6ks, pak už min. po 12ks, pouze na dobírku....v takovém případě ale nutno napsat objednávku na mail uvedený na jejich webu v kontaktech (nebo tel.)

----------------------------

MUDr. Milan Veselý
Ozonová léčba zánětů.
Záznam chatu ze čtvrtka 2. září 2010 během vysílání ČT
http://www.ceskatelevize.cz/chat/chat.php?id=2363

http://www.lekari-online.cz/ortopedie/z ... onoterapie
Ozonoterapie
Publikováno: 9.3.2010.
Ozonoterapie je s úspěchem využívána k odstranění virů, bakterií a buňěčného stresu z krve. Dále je využívána pro své rehabilitační účinky, k tlumení bolesti a omezení artritidy. Mezi další účinky léčby patří i tlumení vlivů AIDS, herpesivních virů, Alzheimrovy či Parkinsonovy choroby.

Z diskuse (chatu) :
Dotaz:
MOHOU TUTO TERAPII PODSTOUPIT SRDIČKÁŘI A CUKROVKÁŘI?
odpověď:
MUDr. Milan Veselý: Tyto choroby patří mezi hlavní indikace k léčbě. Tedy ano.

PAVLA: DOBRÝ DEN.
JSEM PO PŘELÉČENÍ BORELIE. MÁM SLABOU IMUNITU A TRPÍM ČASTÝMI INFEKCEMI.
MUDr. Milan Veselý: Ano tady je aplikace vhodná

Zuzana Rudavská: Dobrý den, pane doktore,
moje maminka (57) trpí chronickou plísní na rukou - bolí ji kůže okolo nehtů, nehty má mí odchlípnuté, načernalé nebo nažloutlé. Už jsme vyzkoušeli mnoho léků i mastí, vše zabere jen na chvíli. Myslíte, že by mohla i v tomto případě ozonová terapie pomoci?
MUDr. Milan Veselý: Zdravím,je možné aplikovat na pokožku krém s ozonem.

Milena, Strakonice: Mám prokázanou chlamydii pneumonie, lze na tuto bakterii působit ozonovou léčbou ?
MUDr. Milan Veselý: Tady je odpověď jednoduchá ANO.

------------
ps: OZON VZNIKÁ AŽ V TĚLE STYKEM KYSLÍKU S ŽALUDEČNÍMI KYSELINAMI...(nebo tak nějak \":wink:\" ..., ale prostě ozon kapsle neobsahují....)

Peroxid hořčíku můžete opravdu brát dokud vás to baví, nebo dokud vám nedojdou prachy, ale fungovat to bude.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 9:28 pm 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
pá 08 říjen 2010 11:29 Předmět: Re: mno...
jarda ovčák napsal(a):
Včera jsem kecal se starým číňanem, co si jezdí pro starý ovce a.... Přemýšleli jsme o tom, proč jsou ti lidi tak nemocný.... on tvrdí, že to je nedostatkem vzduchu.
Že mají lidi moc uzavřený byty, že jsou utěsněný a že když člověk spí a bydlí v uzavřeném utěsněném bytě, že to je zachvíli vydýchané a ..... Člověk že má dva litry plíce a kůže že taky dejchá, a za dvě hodinky má člověk v místnosti už málo vzduchu na dýchání. Neprojeví se to nijak, jen je člověk mrzutý, bolavý a nemocný. Nemoce pak přičítá kdečemu a nad tímto faktem se nepozastavuje.
Dříve že byly domy děravější a lidé zdravější a veselejší........ tak nevím......
Hned jsem volal švagrovi architektovi, co na to normy.... každou hodinu by se mělo vyměnit 50% vzduchu.....
To nikdo nemá ani nedělá. pouze stará okna jsou dobrá.... tudy funí a..... funí.

NAVAR:
...souhlasím, mám to vyzkoušené. Od té doby co bydlím v lese je mi lépe, dříve jsem v krcálku vzduch vydýchal hned. Teď mám chatrč s parametry děravého stanu a je to jiná a to ještě spím při otevřeném okně. Akorát mi vždycky vleze kocour oknem, začne si olizovat jisté partie těla a vrnět, tak k tomu mám i budíček. A vlastně i dost práce protože bez 20-30m3 dřeva na zimu se to špatně vytápí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 9:32 pm 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
[quote="Jarda":opnl5uud][quote="Beladona":opnl5uud]Když si jdu zaběhat a pořádně se prodýchám na čerstvém vzduchu, prokysličí se celé tělo tak, že se kyslík dostane třeba až do těch střev na kandidu?[/quote:opnl5uud]Tak jednoduché to sice, není, ale fungovat to může, já běh nedoporučuji, ale chůzi a při ní používat endogenní dýchání.[/quote:opnl5uud]
Endogenní dýchání:


Naposledy upravil muflon dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 569
1287520439


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 10:05 pm 
Offline

Registrován: úte kvě 04, 2010 10:08 am
Příspěvky: 1472
U toho peroxidu magnesia mi připadá jako výhodné rozpustit ve vodě a kloktat...na bolení v krku, dásně, krčky apod...a pak spolknout...

Je nějaký důvod proč to užívat po jídle a ne nalačno? Ta asistentka (p.Urbanová) mi sdělila že to klidně užívala i na nalačno bez nějakých potíží....
Ještě říkala, že určující je náš vnitřní pocit...pokud okysličení těla vede k mírné euforii a nikoli k negativním projevům, tak by to mělo být ok...

Mám pocit že na candidozu by bylo výhodnější to brát třeba půl hodiny před jídlem...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř říj 20, 2010 9:37 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28247
Bydliště: Poděbrady
[quote="muflon":24kjmu0i]Endogenní dýchání:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 226 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz