Zdraví-AZ
https://www.zdravi-az.com/Forum/

Miso, Natto, Tempeh
https://www.zdravi-az.com/Forum/viewtopic.php?f=18&t=3578
Stránka 33

Autor:  miroj [ pon dub 12, 2021 9:31 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Miso, Natto, Tempeh

Este nieco uzitocne

Autor:  neti [ pon dub 12, 2021 9:45 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Miso, Natto, Tempeh

Doplním, že miso, ryža koji je naočkovaná pomocou plesne Aspergillus oryzae. A natto je naočkované pomocou Bacillus subtilis var natto. Oba substráty fermentujú pri teplote cca 40 oC (35 - 45 oC) ako jogurt.

Najlepšie video o výrobe domáceho natto, ktoré som našiel na internete :
https://www.youtube.com/watch?v=e0hjr6clnHM

Tento rok by som chcel zvládnuť výrobu natto z cíceru (cizrna), len potrebujem k tomu kvalitný Verzeug...

Autor:  Daryl [ čtv dub 29, 2021 8:01 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Miso, Natto, Tempeh

neti píše:
Doplním, že miso, ryža koji je naočkovaná pomocou plesne Aspergillus oryzae. A natto je naočkované pomocou Bacillus subtilis var natto. Oba substráty fermentujú pri teplote cca 40 oC (35 - 45 oC) ako jogurt.

Najlepšie video o výrobe domáceho natto, ktoré som našiel na internete :
https://www.youtube.com/watch?v=e0hjr6clnHM

Tento rok by som chcel zvládnuť výrobu natto z cíceru (cizrna), len potrebujem k tomu kvalitný Verzeug...

Škoda, že výroba natto je tak náročná, protože je to výborný zdroj vitamínu K2.

Stránka 33 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/