Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv bře 28, 2024 6:52 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob lis 23, 2013 1:59 pm 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28244
Bydliště: Poděbrady
Lenulek píše:
Bohužel se mu cukrovka rozjela. Myslela jsem, ze když pojedeme do nemocnice s hodnotou 14,9mmol. že už to bude jen lepší. Bohužel to, co se děje s inzulinem je jeden velký horor. Glykemie lítají až ke 25!! Daleko horší než bez něj. K tomu následná hypa. Jsem opravdu zoufalá.
Potraviny po malých dávkách a nízkých glykemických indexech fungovaly 8 měsíců. Bohužel potom už ne. Doufám, že bude někdy lépe a že se léčba inzulinem nějak usadí:(.
Moc děkuji za rady. Budu vděčná za jakoukoliv. Díky!

Pokud má stále stresy, inzulínem ho pouze dále ničíte, je třeba ty stresy za každou cenu odstranit, prostě srovnat kortizol do optimální hladiny a teprve pak se vůbec bavit o případné potřebě inzulínu. Nechte si udělat ranní kortizol z krve, nebo na hlavních stránkách je uveden neinvazivní test kortizolu ze slin, který vám řekne jak si z tohoto pohledu stojí a víte jak postupovat. Pokud je kortizol rozhozený krevní cukr lítá jak veverka v bubnu a opravdu těžko se srovná.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned led 19, 2014 6:59 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 06, 2014 5:20 pm
Příspěvky: 186
Lenulek píše:
No Honzík je docela šílený stresař už od malička. Stále měl nějaký problém, stále pláče.
Cukrovka není tak jednoduchá jak říkáte..\":(\" Bohužel. Jsou to neprospané noci, aby nespadl do hypa. Z neustálých hyp do hyper. Není to tak jednoduché, že si píchnete inzulin a ten je samospásný. Jsou v tom další vlivy kontraregulací. Nejde nám to zatím tedy vůbec nastavit. Ach jo:(

navštivte tohodle pána... http://www.youtube.com/watch?v=0Gy4frLKdwc i když doktor, tak jiný přístup. Pan Jarda to pak doplní a bude to v pořádku.

_________________
Hodně zdraví, štěstí a úspěchů s hledáním správné cesty ke zdraví ;-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob kvě 03, 2014 6:53 pm 
Offline

Registrován: úte úno 19, 2013 2:43 am
Příspěvky: 1954
Mohu potvrdit, erythritol + stevie v čokoládě paráda. Glykemický index 0 a kalorická hodnota kolem 1 kJ na gram sladidla.

_________________
http://www.aeronet.news
https://protiproud.info/
https://www.parlamentnilisty.cz/
https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/





Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte úno 27, 2018 4:52 pm 
Offline

Registrován: úte úno 27, 2018 4:34 pm
Příspěvky: 123
Obávám se, že náhrada cukru neexistuje. Nic na světě nemá stejnou sladivost. Navíc, cukr v některých sladkostech pomáhá vytvořit strkturu. Nenahraditelná je také tzv. Maillardova reakce (Při teplotě kolem 140 až 165 °C dochází k reakci cukru se škroby, což vytváří senzoricky a strukturálně aktivní sloučeniny, které dodávají výrobkům charakteristické zbarvení, chuť a vůni. Bohužel, jediná cesta je zapomenout na sladkou chuť, jinak to nejde. Nahradit cukr je nereálné.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte úno 27, 2018 6:51 pm 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28244
Bydliště: Poděbrady
Lukopren píše:
Obávám se, že náhrada cukru neexistuje. Nic na světě nemá stejnou sladivost. Navíc, cukr v některých sladkostech pomáhá vytvořit strkturu. Nenahraditelná je také tzv. Maillardova reakce (Při teplotě kolem 140 až 165 °C dochází k reakci cukru se škroby, což vytváří senzoricky a strukturálně aktivní sloučeniny, které dodávají výrobkům charakteristické zbarvení, chuť a vůni. Bohužel, jediná cesta je zapomenout na sladkou chuť, jinak to nejde. Nahradit cukr je nereálné.

To máte bohužel plnou pravdu, ale je to návykové jako droga a navíc vám ten šmejd nabízejí naprosto všude, těžko odolat.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob bře 03, 2018 11:08 am 
Offline

Registrován: čtv lis 03, 2016 10:24 am
Příspěvky: 349
Lukopren píše:
Obávám se, že náhrada cukru neexistuje. Nic na světě nemá stejnou sladivost. Navíc, cukr v některých sladkostech pomáhá vytvořit strkturu. Nenahraditelná je také tzv. Maillardova reakce (Při teplotě kolem 140 až 165 °C dochází k reakci cukru se škroby, což vytváří senzoricky a strukturálně aktivní sloučeniny, které dodávají výrobkům charakteristické zbarvení, chuť a vůni. Bohužel, jediná cesta je zapomenout na sladkou chuť, jinak to nejde. Nahradit cukr je nereálné.

Otroci sladké chuti mají naštěstí ku disposici obrovskou škálu obyčejných základních potravin, které jsou tak sladké, že je to až nepříjemné. Moučníky, kde opravdu potřebujete cukr kvůlivá správné konsistenci těsta (také je peču, ale nejím), jsou zcela zbytečným jídlem, a snadno se bez nich každý obejde.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz