Moč stabilně na hodnotě 5 - 6 pH, znamená značnou acidózu a ty problémy, co popisujete jsou téměř jistě jejím důsledkem. Únava souvisí, dost často, s nedostatkem organického vápníku a tomu se po "Dost se moje strava skládala z tvarohů sýrů jogurtů pečivo pouze celozrnné a samo že těch málo tučných", není čemu divit. Já říkám artrotikům, že nejspolehlivější cesta k umělým kloubům, jsou mléčné výrobky, specielně sýry a úplně nejlepší jsou sýry tavené, optimálně s moukou v podobě rohlíků a nerozlišujte z jak hrubé jsou mouky, veškerá mouka je nevhodná. Znovu opakuji, na kalorie se vyprdněte, jsou na nic. Vše je o kyselinách a dlouhověcí lidé, kteří zdánlivě špatně jedí, zase většinou nemají stresy, které tvoří kyselin obrovské množství, vše souvisí se vším.
Krev po požití zásadotvorných potravin měřit nemusíte, krev musí mít velice stabilní pH 7,35-7,55 u všech lidí a za každých okolností. Při nižším pH hemoglobin totiž nepřenáší kyslík a dojde k zadušení. Organismus za všech okolností udržuje toto pH pomocí vápníku a ono to není jen o zásadách, například i po zásadité, ale vařené stravě, zbavené radiovitality, se Vám do krve okamžitě vyplaví leukocyty a to zrovna také ideální není. Takže je třeba se starat nejen o kyseliny, ale i ostatní složky zdravé stravy, plus nezbytná psychohygiena a očista těla, to vše je nutné k zachování zdraví. Stáří určitě nezastavíte, nikoho takového neznám, ale každý rok navíc stojí za to. Stát vydělá dvakrát, jednou na špatné stravě doporučené reklamou a podruhé na chudácích, kteří díky této stravě onemocní, to je také důvod, proč se osvěta šíří velice opatrně i když je to nejspolehlivější cesta ke snížení nákladů za neúčinné léčení. Nejzákladnější instinkt přírody, nejez co smrdí, nechutná, je třeba u česneku, který je výjimečně zdravý, asi blbost, to uznáte a určitě Vás napadne i mnoho jiných příkladů. Vepřo, knedlo, zelo s pěti, zelenina chuťově nahradit neumí, to je pravda, ale že by byla fakt hrozná, tak toho jsem si zatím nevšiml a mohu Vás ujistit, že zamlada jsem jel převážně na restovaná
játra s hranolkem a tatarkou. Taky to tak dopadlo a poté Vás mohu opět ujistit, pokud bych věděl, že mě zachrání slepičí hovno s medem, tak bych ho jedl 3x denně a ještě bych si dal nášup. Sice jsem tuto svéráznou kombinaci nemusel nikdy vyzkoušet, ale určitě by se mi eklovala mnohem více než urinoterapie, kde moč při správném pH, třeba na pomerančích, má chuť jako matonka s příchutí pomerančů. O nic hrozného určitě nejde, ve srovnání s fernetem je chuťově lepší, akorát si musíte seštelovat předsudky, které jsou v nás poměrně hluboko zakořeněné, ale představují vlastně jediný problém této, velice staré a prověřené léčebné metody.
Prosím Vás, vyšel mi hemoglobin 152 g/L, je to v pořádku? Protože všude se uvádí jiné hodnoty a můj doktror mi píše, že musím jít znovu na krevní test, že správné hodnoty jsou 120-150 g/L. Pokud ho mám zvýšený, jaká může být příčina, jestli tomu dobře rozumím, jeden z důvodů je překyselení?
Moc děkuji.